Náš projekt „Haptická expozice na frýdlantském hradu“
sobota, prosinec 16, 2023
v předvečer třetí adventní neděle podpořil herec Šaldova divadla v Liberci, pan Václav Helšus. Děkujeme.
Doplnění a vysvětlení . . .
pátek , prosinec 15, 2023
Byl jsem dotázán, co vlastně budou moci nevidomí, ale i ostatní, návštěvníci moci na výstavě vlastně nalézt. Je tedy na místě, abych na tuto otázku odpověděl...
Děkujeme za sdílení na sítích
čtvrtek , prosinec 14, 2023
Děkujeme všem, které zaujal a oslovil tento náš projekt a kteří nám pomáhají sdílením dostat ho k co největšímu množství potencionálních dárců. Je pro nás ctí, že projekt zaujal například i ředitele ZOO Praha, pana Miroslava Bobka či známého novináře, pana Jiřího X Doležala, kteří jej připomněli na svých sociálních sítích. Děkujeme.
 Všimli jste si ?
středa , prosinec 13, 2023
Opět jsme doplnili odměny za vaši pomoc a přispění. Tentokrát je odměnou „karetka“, ručně tkaná textilie o délce 150 cm. Každá je originálem, každá je jiná.
Nová výzva a zároveň poděkováni na sociálních sítích
úterý , prosinec 12, 2023
Milí přátelé a příznivci projektu dočasné haptické výstavy na Státním hradě a zámku Frýdlant. Děkuji vám za sdílení a lajkování. Je skvělé vidět, kolik lidí náš projekt, který spojuje seznamování veřejnosti s historií a zároveň otevírání nových možnost pro ty z nás, kteří jsou ochuzeni o zrakové vjemy, zaujal.
 Milí donátoři
pondělí , prosinec 11, 2023
Děkuji vám upřímně za vaše příspěvky. Bez vás tento projekt není možné realizovat. Ale prosím vás, nezapomeňte na vlastní identifikaci, abychom vám mohli zaslat odměny za vaši šlechetnou pomoc. Děkuji.
Vyhledávání