Benefiční představení v Brně
čtvrtek , září 12, 2024
Ve čtvrtek 3. 10. 2024 pro projekt "Dotkni se minulosti" připravili naši moravští přátelé a kolegové první benefiční představení. Přijďte se podívat a zároveň podpořit dobrou věc.Děkujeme !
Dar od MAC-Armour Teamu
čtvrtek , srpen 29, 2024
Dnes odpoledne se mi ozval telefon.Na druhém konci byl můj starý kamarád Mac. Občas si zatelefonujeme a Mac mi v rychlosti sdělí, jak se vyvíjí jeho práce s ochrannými pomůckami, jak je zaneprázdněn, co má zrovna rozpracováno, jak nestíhá, ale také jak ho práce baví.Dnes však byl telefon o hodně delší. Dal mi totiž krásný dar a nabídl spolupráci na našem projektu „Dotkni se minulosti.“
Spolupráce s šermířskými skupinami a benefiční představení ve prospěch našeho projektu.
úterý , srpen 27, 2024
Každý, kdo někdy organizoval jakoukoliv větší akci jistě nepochybuje o tom, že zajištění finančních prostředků je základem úspěchu. A že pro neziskovou společnost je toto čím dál tím složitější, je bohužel skutečnost, kterou nelze zpochybnit.
První z replik na Frýdlantu
úterý , srpen 20, 2024
První z připravovaných replik můžete jako malou ochutnávku spatřit v pokladně Frýdlantského hradu a zámku. Do truhly lze také přispět na pořízení dalších exponátů pro naší haptickou, tedy dotykovou, výstavu. Ale nezoufejte, pokud se letos na Frýdlant nedostanete. Podpořit nás můžete i s využitím QR kódu.
Replicon 2024 - veletrh šermu a fantasy
Neděle , červenec 28, 2024
Navázali jsme spolupráci s organizátory akce Replicon 2024 - veletrh šermu a fantasy.
Tak už je tady !
pondělí , červenec 22, 2024
Na prvním obrázku je replika truhlice, která bude sloužit nejprve jako kasička na vaše příspěvky, protože bez vás a vaší pomoci náš projekt dokončit nedokážeme, a následně jako exponát v haptické, tedy dotykové výstavě na frýdlantském hradu. Autorem repliky je Míra Pivnička.
Vyhledávání